Glutenfrie kerneknækbrød

Kategorier: Opskrift, Mælkefri, Glutenfri, Hvidt, raffineret sukkerfri, Snack og Brød

Her til aften lavede min søster og jeg disse lækre knækbrød. Vi puttede en masse forskellige kerner i og det må siges, at det blev en rigtig sprød, lille snack! Jeg glæder mig til at have dem med i madpakken i morgen, når jeg bliver lidt lækkersulten :)

Glutenfrie kerneknækbrød

##Glutenfrie kerneknækbrød - 5 dl. vand - 2 spsk. fiberHUSK - 1 spsk. salt - 1 tsk. bagepulver - 1 dl. olivenolie - 1 dl. græskarkerner - 1 dl. solsikkekerner - 1 dl. sesamfrø - 1 dl. hørfrø - 1 dl. majsmel

Tilberedning

  1. Først opløses fiberHUSK i vandet i en skål.
  2. Kom resten af ingredienserne i og rør rundt.
  3. Kom massen ud på en bageplade med bagepapir og tryk den flad.
  4. Put et styk bagepapir ovenpå og rul massen helt flad til den ønskede tykkelse.
  5. Skær knækbrødene ud i en ønskede form og størrelse.
  6. Tænd oven på 270C og bag dem i 15 min. eller indtil de er sprøde :)

Udgivet af Femme Food d. 02 Jun 2013 - Permalink

Ingredienser: FiberHUSK, Græskarkerner, Solsikkekerner, Sesamfrø, Hørfrø og Majsmel

Pinterest
comments powered by Disqus