Milkshake-is!

Kategorier: Opskrift, Drikke og Mælkefri

Sol, sommer og is! Men hvor bliver solen af? Det er lidt trist, at vi skriver juli på kalenderen og så står det ned i stænger! Vi kan alligevel ikke lade være med at spise is! Jeg elsker milkshakes og is og hvad var mere oplagt end at kombinere de to ting! Mmmh det blev et lækker, lækker resultat! Vi har lavet en jordbærmilkshake og frosset ned! :)

Milkshake-is

Milkshake-is (6 stk.)

  • 12 friske eller frosne jordbær
  • 4 dl mandelmælk
  • 2 spsk. kokosmælk (det faste)
  • 2 tsk. agavesirup
  • 1/2 tsk. vaniljepulver

Udstyr

  • Foodprocessor eller blender
  • Isforme
  • Ispinde

Tilberedning

  1. Kom alle ingredienserne i en foodprocessor eller blender og kør til det bliver en ensartet masse.
  2. Hæld ismassen i 6 forme og stil dem i fryseren min. 6 timer.

Frække facts

Jordbær indeholder phytonæringsstoffer, som giver bærrene deres røde farver, men udover at give deres flotte røde farve, har stofferne vist sig at have en gavnlig effekt på kroppen. Det viser sig, at de forebygger en lang række sygdomme såsom cancer og hjerte-kar-sygdomme, men derudover forhindre de også aldring af huden og beskytter mod solens skarpe UV-stråler. :)

Udgivet af Femme Food d. 13 Jun 2013 - Permalink

Ingredienser: Milkshake, Is, Milkshake-is, Jordbær, Kokosmælk, Mandeldrik, Mandelmælk, Vaniljepulver og Agavesirup

Pinterest
comments powered by Disqus