Gulerod-appelsinsaft

Kategorier: Opskrift, Mælkefri, Glutenfri, Hvidt, raffineret sukkerfri og Drikke

Der er ikke noget bedre end friskpresset juicesaft! Den her saft er hurtig og nem at lave, og så består den kun af to ingredienser - gulerødder og appelsiner. Appelsinerne er de dominerende i smagen, men gulerødderne runder lige den af, og hvis man ikke er helt pjattet med gulerodssaft, er det her en mega god kombi :)

Gulerod-appelsinsaft

Gulerod-appelsinsaft (ca. 1 liter)

  • 6 appelsiner á ca. 250 g
  • 4-5 gulerødder á ca. 100 g
  • Juicepresser

Tilberedning

  1. Skræl appelsiner og gulerødder.
  2. Kom appelsinerne og gulerødderne i en juicepresser.

Frække Facts

Gulerødder er rige på beta-caroten, som i kroppen bliver omdannet til A-vitamin. A-vitamin modvirker natteblindhed, infektioner og tør hud. Desuden er gulerødder rige på kostfibre samt på mineralerne kalium og jod. Ved indtagelse af mange gulerødder bliver huden orange, hvilket kaldes Karotenæmi. Det skyldes, at beta-caroten er et rødligt farvestof.

Udgivet af Femme Food d. 10 Nov 2014 - Permalink

Ingredienser: Appelsiner og Gulerødder

Pinterest
comments powered by Disqus