Eksotisk grønkålssmoothie

Kategorier: Opskrift, Mælkefri, Glutenfri, Hvidt, raffineret sukkerfri og Drikke

Jeg håber, at I har nydt/nyder juledagene og, at I har fået spist en masse lækker julemad og julesnacks! Vi har i hvert fald givet den gas, men nu er vi ved at omstille os lidt til hverdagens strabadser. Vi har i dag lagt ud med en eksotisk grønkålssmoothie. Det eksotiske i smoothien er, at den indeholder kokosmælk, banan, ananas og baobabpulver. Baobabpulver er pulver udvundet fra baobabfrugten, som stammer fra Afrika. Desuden er der grønkål og spinat i smoothien. Grønkål er sprængfyldt med A-, C- og K-vitaminer og spinat bidrager med A-, B-, C-, E- og K-vitaminer og mineralerne kalium, calium, jern og zink. Så det er en sprængfyldt mineral- og vitaminbombe, som mætter i lang tid pga. kokosmælken.

Eksotisk grønkålssmoothie

Eksotisk grønkålssmoothie

  • 1 dåse kokosmælk (400 ml.)

  • 1 moden banan

  • 2 ringe ananas (ca. 1,5 cm stykket)

  • 3-5 stængler grønkål uden stænglen (ca. 100 g. )

  • 100 g. frosen spinat

  • 1 spsk. Baobab Frugt Pulver

Tilberedning

  1. Kom alle ingredienserne i en blender og blend til det bliver en ensartet masse.

Frække Facts

Baobabpulver er udvundet fra frugten, som hænger på baobabtræet. Baobabpulver har en syrlig og frisk smag, som minder om smagen af citrusfrugter. Baobabpulver har et fiberindhold på omkring 50 g. pr. 100 g., hvilket er meget højere end det frugt, som vi finder i supermarkedet. Eks. et æble giver 2 g. fibre pr. 100 g. Derudover har baobabpulver et stort indhold af C-vitamin og mineralerne magnesium, calcium og kalium.

Udgivet af Femme Food d. 28 Dec 2014 - Permalink

Ingredienser: Grønkål, Spinat, Banan, Ananas, Bobabpulver og Kokosmælk

Pinterest
comments powered by Disqus