Hurtige hapsere!

Kategorier: Blogpost

Vi har samlet vores tre bedste hapsere! De er både nemme og hurtige at lave, og så smager de fortryllende godt + de er hurtige at spise og have med på farten :) Vi har valgt vores romkugler, hampeproteinbarer og rødbede/lakrids rawkugler.

  1. Romkugler! De består kun af fire ingredienser: mandler, dadler, romessens og kakao. Det er mine favoritter - dem bliver jeg aldrig træt af! Jeg varierer krymmelet, men mit yndlingskrymmel er blendet kokosmel og frysetørrede bær. Opskriften findes her. Romkugler

  2. Vores hampeproteinbarer er gode til madpakken og i træningstasken. Vi pakker dem ind i et stykke bagepapir og ned i en lille plastikboks. Opskriften på dem findes [her] (http://www.femmefood.com/2014/04/hamp-proteinbar-med-cacao-og-pistacie/).
    hampeproteinbarer

  3. Rødbede/lakrids rawkugler er gode for lakridselskere! Kombinationen af rødbedesnuller og lakrids gør dem ekstra delikate. Jeg er fan! Opskriften finder du her.
    Rødbede/lakrids rawkugler

Udgivet af d. 13 Jan 2015 - Permalink

Pinterest
comments powered by Disqus