Snaske-søndag - inspiration til aftensmad!

Kategorier: Blogpost

I aften har vi lyst til noget snasket! Valget står mellem pizza eller burger! Hvad skal I have at spise til aften? Hvis I ikke har fundet ud af det endnu, giver vi tre bud :) Vores pizza med mango, lakseburger med avokadomajo eller en traditionel burger med gedeost!

  1. Bud er pizza med mango, som er en lækker pizza med sprød bund og fyldet er “hvad du har i køleskabet”. Vi er vilde med mango i stedet for den traditionelle ananas :) Opskriften er her. Pizza med mango

  2. Bud er en lækker, lækker lakseburger. Vi har byttet den tradtionelle hakket oksekødsbøf ud med en laksefilet. Desuden er ketchupen skiftet ud med en cremet avokadomajo. Opskriften til denne er [her] (http://www.femmefood.com/2014/04/laekker-lakseburger/).
    Lækker lakseburger

  3. Bud er en traditionel burger! Dog har vi lavet lidt om på klassiskeren. Vi har skiftet mozzarellaen ud med gedeost og ketchupen er byttet ud med en lækker, cremet avokadomajo. Linket til opskriften er her.
    Burger med gedeost

Udgivet af d. 11 Jan 2015 - Permalink

Pinterest
comments powered by Disqus