Choko-hindbær-mandelsnitter

Kategorier: Opskrift, Mælkefri, Glutenfri, Dessert og Sødt

Sikke et skønt søndagsvejr! Det er jo lige til at blive glad i låget af. Vi har været i gang med at lave små, søde snitter. Mmmh de er bare uimodståelige lækre! Jeg er helt oppe at køre over den 3 i 1 smagsoplevelse, som de giver. De smager både surt, sødt og bittert på én og samme tid. Det sure fra hindbærerne, det søde fra dadlerne og det bitre fra kakao. Mm, mm, mmmh! :)

Choko-hindbær-mandelsnitter

Choko-hindbær-mandelsnitter

###Bund - 1 dl mandler - 1 dl medjool dadler uden sten - 1/4 tsk. salt

###Midterste lag - 1 dl hindbær - 1 dl cashewnødder - 1 dl havremel - 3 spsk. agavesirup - 4 spsk. kokosolie

###Top - 3 spsk. smeltet kokosolie - 3 spsk. agavesirup - 3 spsk. kakaopulver - 1/2 dl. mandelmel

###Udstyr - Stor minihakker - Skærebræt eller stor metalform, som kan komme i køleskabet

Tilberedning

####Lag 1 - bunden: 1. Kom mandlerne i en stor minihakker og hak til de er mindre stykker. Kom dernæst dadler og salt i og hak til det er en ensartet masse. 2. Spred massen ud på et skærebræt eller stor metalform med bagepapir. Laget skal være ca. 1 cm. 3. Stil det i køleskabet.

####Lag 2 - midterste lag: 1. Kom alle ingredienser i en stor minihakker og hak til det er en ensartet masse. 2. Tag skærebrættet eller metalformen ud af køleskabet. Spred det midterste lag ovenpå bunden. Laget skal være omkring 1 cm. Stil skærebrættet eller metalformen i køleskabet igen.

####Lag 3 - toppen: 1. Kom alle ingredienser i en stor minihakker og hak til det er en ensartet masse. 2. Tag skærebrættet eller metalformen ud af køleskabet. Spred det øverste lag ovenpå det midterste. Laget skal være omkring 1 cm. Stil skærebrættet eller metalformen i køleskabet igen i min. 1 time. 3. Tag massen ud af køleskabet og skær den i små, firkantede stykker.

Udgivet af Femme Food d. 08 Mar 2015 - Permalink

Ingredienser: Kakao, Hindbær, Mandler, Dadler, Cashewnødder og Kokosolie

Pinterest
comments powered by Disqus