En lille hemmelighed

Kategorier: Blogpost

Vi har gået og gemt på en hemmelighed i laaang tid. Nu må vi vist hellere afsløre den! Sidste år i maj fik vi en helt fantastiske chance, som vi ikke kunne sige nej til. Vi fik muligheden for at udgive en kogebog i samarbejde med forlaget Lindhardt & Ringhof. Vi er nu ved ved at lægge sidste hånd på bogen, som udkommer til september. Det har været et helt fantastisk år med benhårdt arbejde og masser af glutenfri og mælkefri tæsk ;) Vi har lagt alle kræfter i. Så vi håber, at I vil tage rigtig godt imod den, når den udkommer :)

Winnie sidder pt. og redigerer alle billederne! Her er et lille sneak peek på én af is-opskrifterne fra bogen :)

Vi håber, at I vil kigge forbi Food Festival i Aarhus d. 4.-6. sep., hvor vi releaser bogen :)

Stort kram fra Winnie og Annika

Femme Food

Udgivet af d. 29 Apr 2015 - Permalink

Pinterest
comments powered by Disqus