Sundere snack

Kategorier: Blogpost

Her er et bud på en sundere snack! Vi har lavet dem før, men det er de ikke blevet ringere af tværtimod. Vi elsker den 3 i 1 smag, som de giver. De smager både surt, sødt og bittert på én og samme tid. Det sure fra hindbærerne, det søde fra dadlerne og det bitre fra kakao. Mm, mm, mmmh! :)

Choko-hindbær-mandelsnitter

Choko-hindbær-mandelsnitter

###Bund - 1 dl mandler - 1 dl medjool dadler uden sten - 1/4 tsk. salt

###Midterste lag - 1 dl hindbær - 1 dl cashewnødder - 1 dl havremel - 3 spsk. agavesirup - 4 spsk. kokosolie

###Top - 3 spsk. smeltet kokosolie - 3 spsk. agavesirup - 3 spsk. kakaopulver - 1/2 dl. mandelmel

###Udstyr - Stor minihakker - Skærebræt eller stor metalform, som kan komme i køleskabet

Tilberedning

####Lag 1 - bunden: 1. Kom mandlerne i en stor minihakker og hak til de er mindre stykker. Kom dernæst dadler og salt i og hak til det er en ensartet masse. 2. Spred massen ud på et skærebræt eller stor metalform med bagepapir. Laget skal være ca. 1 cm. 3. Stil det i køleskabet.

####Lag 2 - midterste lag: 1. Kom alle ingredienser i en stor minihakker og hak til det er en ensartet masse. 2. Tag skærebrættet eller metalformen ud af køleskabet. Spred det midterste lag ovenpå bunden. Laget skal være omkring 1 cm. Stil skærebrættet eller metalformen i køleskabet igen.

####Lag 3 - toppen: 1. Kom alle ingredienser i en stor minihakker og hak til det er en ensartet masse. 2. Tag skærebrættet eller metalformen ud af køleskabet. Spred det øverste lag ovenpå det midterste. Laget skal være omkring 1 cm. Stil skærebrættet eller metalformen i køleskabet igen i min. 1 time. 3. Tag massen ud af køleskabet og skær den i små, firkantede stykker.

Udgivet af d. 03 May 2015 - Permalink

Pinterest
comments powered by Disqus