Røllike-hyldeblomstsaft med stevia

Kategorier: Blogpost

Hylden står netop nu med de fineste, hvide blomster! Vi har været på rov og plukket til hyldeblomstsaft. Vi elsker hyldeblomstsaft! Vi har lavet et lille twist og kommet rølliker i. Det giver en ny og spændende smag. Vi er fan :)

Røllike- og hyldeblomstsaft med stevia

Røllike- og hyldeblomstsaft med stevia

  • 20 skærme hyldeblomster
  • 10 skærme rølliker
  • 3 dl. drys let stevia
  • 2 økologisike citroner
  • 1 l. vand

Tilberedning

  1. Kog 1 l. vand i en elkedel. 
  2. Kom stevia og skivede citroner ned i det kogende vand i en skål og rør rundt.
  3. Tilsæt hyldeblomster og rølliker.
  4. Stil drikken på køl og lad den trække et døgn.

Frække facts

Hyld er en busk, som findes i Norden, der vokser vildt rundt i skove, krat og vejkanter. Sæsonen for hyldeblomster står på sit højeste lige nu og til efteråret kommer dens mørke bær. Hyldeblomsterne er perfekte  mod hoste, forkølelse og influenza.Rølliker titter frem rundt om i vejkanter og krat. De er kendt for sine sårhelende egenskaber og sammen med hyldeblomsten er den god mod forkølelse og influenza.

Udgivet af d. 21 Jun 2015 - Permalink

Pinterest
comments powered by Disqus