Vind billetter til FitnessMesse Aarhus og mød os på messen!

Kategorier: Blogpost

FitnessMesse

Har I hørt om FitnessMesse Aarhus? FitnessMesse Aarhus er ny messe, som finder sted i DGI-huset i Aarhus til efteråret helt præcist d. 31. oktober – 1. november 2015. Til messen vil du kunne opdage og afprøve nye sportsgrene som bl.a. TRX, klatring, poledans, yoga og meget mere, deltage i workshops og møde spændende foredragsholdere. Derudover kan du komme og møde os! Vi tager vores nye bog med, som udkommer til september. Der vil være smagsprøver fra bogen og du har selvfølgelig mulighed for at købe et eksemplar af bogen ☺ Den kommer til at hedde Femme Food – uden mælk, gluten og hvidt sukker.

Vi har været så heldige, at vi må udlodde 2 fribilletter til FitnessMesse Aarhus! For at deltage i konkurrencen skal du blot svare på følgende: Hvem vil du gerne dele din oplevelse på FitnessMesse Aarhus sammen med? Konkurrencen kører på vores Facebook-side @femmefood.com. Skriv i kommentarfeltet navnet på ham/hende, som du gerne vil have med ☺ Vi trækker lod blandt besvarelserne onsdag d. 15. juli kl. 12.00!

Hvis du ikke er den heldige vinder af 2 fribilletter eller ikke kan vente til konkurrencen er overstået, kan du bruge rabatkoden: aa2015femmefood, hvor du sparer 20% på indgangsbilletten! Her kan du bestille billetter til messen

Du kan få et lille glimt af, hvad der kommer til at ske på messen her.

I kan blive opdateret om messen på deres Facebook-side eller på www.fitnessmesse.life

Håber vi ses! Vi glæder os – det bliver en ”svedig” dag ;)

Udgivet af d. 01 Jul 2015 - Permalink

Pinterest
comments powered by Disqus