Glutenfri og mælkefri bagekurser og madlavningskurser!

Kategorier: Blogpost

Kurser

Du kan se en oversigt over alle kurserne, som bliver afholdt i Horsens, Hedensted og Vejle her og Det veganske mejeri, som bliver afholdt i Aarhus kan findes her.

Vi har også beskrevet kurserne nedenfor.

##Madlavningskursus (Horsens, Hedensted og Vejle) Gennem kurset får du kendskab til nye såvel som velkendte retter alle uden mælk, gluten og hvidt sukker. Hver kursusgang er inddelt i et tema. Første kursusgang er morgenmad/brunch, anden kursusgang frokost og madpakke, tredje kursusgang er aftensmad og fjerde kursusgang er desserter og snacks.

Kurset afholdes i samarbejde med FOF og du kan læse mere om de enkelte kurser og tilmelde dig her.

Prisen for kurset er 995,- inkl. materialeudgifter.

##Bagekursus (Horsens, Hedensted og Vejle) Gennem kurset får du fif til, hvordan du får et godt resultat med en glutenfri og mælkefri dej. På kurset lærer du at lave lige fra risrugbrød og boller til pølsebrød og hindbærsnitter.

Kurset afholdes i samarbejde med FOF og du kan læse mere om de enkelte kurser og tilmelde dig her.

Prisen for kurset er 1362,- inkl. materialeudgifter.

##Sundt og Sødt (Horsens, Hedensted og Vejle) På kurset laver I sunde snacks, kager, lækre desserter og hjemmelavede ispinde - alt uden hvidt sukker! Læs mere om kurset og tilmeld dig her.

Prisen for kurset er 399,- inkl. materialeudgifter.

##Det veganske mejeri (Aarhus) Her lærer du at lave forskellige typer mælkefrie oste, forskellige slags mælkefri drikke og yoghurt. Læs mere om kurset her. Kurset er det eneste på nuværende tidspunkt, som bliver afholdt i Aarhus, men vi arbejder på at få sat flere kurser op i Aarhus. Så følg med ☺

Du må endelig skrive, hvis der er dukket nogle spørgsmål op vedrørende kurserne. Skriv til hello@femmefood.com.

Winnie håber og glæder sig til at se jer! ☺

Udgivet af d. 01 Aug 2015 - Permalink

Pinterest
comments powered by Disqus