Vores kogebog er på vej!

Kategorier: Blogpost

Vores kogebog er lige på trapperne. Faktisk er der præcis 24 dage til den udkommer! Det er ligesom at vente til juleaften. Vi glæder os helt vildt :) Bogen kommer til at hedde Femme Food - uden mælk, gluten og hvidt sukker. Som navnet antyder indeholder alle opskrifterne ikke mælk, gluten eller hvidt sukker. Vi har inddelt den i morgenmad, snacks, frokost og madpakke, aftensmad, desserter, brød, kager og basics. Vi har medtaget kendte favoritter som banankage, burger og pizza krydret med nye, spændende mundbiddere. Vi har lavet et lille sneak peak fra bogens billeder og dens forside. Se med! :) Bogen kommer til at koste 199,- og kan allerede nu forudbestilles på Bog&Idé, Arnold Busk og Saxo.

Forside

Udgivet af d. 09 Aug 2015 - Permalink

Pinterest
comments powered by Disqus