Bageworkshop hos Winnie!

Kategorier: Blogpost

Kom og vær med til store bagedag med Winnie.

Bageworkshop

Vi kaster os ud i bagning helt uden mælk, gluten og hvidt sukker. Vi bager skønne velduftende kager, brød og boller. Derudover har du mulighed for bage dit eget ris”rug”brød eller lave dine egne tortillas. På workshoppen afprøver du forskellige teknikker indenfor glutenfri bagning.

På workshoppen kobler vi teori og praksis. Vi gennemgår de forskellige glutenfri meltyper, og hvilke udfordringer der er forbundet med mælke- og glutenfri bagning. Derudover ser vi på, hvordan man kan gøre mælke- og glutenfri bagning lettere i hverdagene.

Husk at gør plads i fryseren til dit friskbagte hjemmebag ;)

Datoen for arrangementet: Søndag d. 8. november kl. 10.00 til kl. 16.00

Adressen er : Tretommervej 33 8240 Risskov

Pris 900 kr inkl. råvarer

Du tilmelder dig workshoppen ved at sende en mail til hello@femmefood.com

Tilmeldningsfristen er 25. oktober

Udgivet af d. 28 Sep 2015 - Permalink

Pinterest
comments powered by Disqus