3 favoritsupper

Kategorier: Blogpost

Det er for alvor blevet koldt, mørkt og regnfuldt udenfor. Det betyder, at der er blevet tid til råhygge indenfor med stearinlys, varme tæpper og lun suppe! Vi har samlet tre af vores favoritsupper, som vi synes, ai I skal give jer i kast med at lave i løbet af efteråret.

3 favoritsupper

Favoritsuppe 1: Sød kartoffelsuppe med gulerod og ingefær

Søde kartofler har en skøn smag! Søde kartofler er blandt vores favoritgrøntsager. Så vores favoritsuppe 1 er sød kartoffelsuppe. Vi har gjort suppen lidt spice med hvidløg og ingefær. Hvidløg og ingefær er begge antibakterielle, hvilket vil sige, at de forebygger og behandler forkølelse, influenza og hosteproblemer, som er meget udbredt i efteråret. Find sød kartoffelsuppe med gulerod og ingefær her. ## Favoritsuppe 2: Kartoffel-porresuppe En sand klassiker inden for suppe er kartoffel-porresuppe! Vi elsker dens milde, cremede smag. Desuden har vi gjort suppen mælkefri ved at bytte fløden ud med sojafløde. Find kartoffel-porresuppen her. ## Favoritsuppe 3: Græskarsuppe med røde linser Efteråret byder på en masse lækre grøntsager deriblandt græskar. Vi er ellervilde med det lille, fine Hokkaio græskar. Så én af vores favoritsupper er selvfølgelig græskarsuppe. Græskarsuppen er fyldt med en masse smagsoplevelser. Den indeholder blandt andet æble, røde linser og ingefær. Find græskarsuppe med røde linser her.

Udgivet af d. 11 Oct 2016 - Permalink

Pinterest
comments powered by Disqus